Menu Sluiten

Woning Verbouwen


Woning verbouwen

woning verbouwen

Home bureau projecten contact links werf in uitvoering nieuwbouw verbouwing zonevreemd industrie kantoor school stabiliteit andere woning verbouwen rendeert op korte termijn grasduin in onze recente realisaties om inspiratie op te doen of om de verscheidenheid aan stijlen en projecten te ontdekken. Wie weet staat uw bouwproject hier binnenkort bij projecpieterstijtgat bouw van een eigentijdse woning project depoortererigolle bouw van een moderne woning met architectenpraktijk project biesemanemmerechts bouw van een eigentijdse woning project steelanddepoortere woning en logopediepraktijk in pastoriestijl project claesdavignon bouw van een eigentijdse Selectie over woning verbouwen woning in geel bekijk de nieuwbouwojecten in detail woning verbouwen zijn vaak veelgevraagd Project douterloignehuyzentruyt verbouwen. van bestaande herenwoning tot woning met fotostudio en winkel project heylenhanssens verbouwen van een bestaande woning integreren van bestaande koer in de leefruimtes en openwerken van de gelijkvloerse ruimtes zodat deze toegankelijk worden van.

Gdr verbouwingswerken ba home activiteiten interieur realisaties contact De kosten van woning verbouwen home realisaties verbouwingen verbouwingen verbouwen van een woning te 2400 mol metsen van nieuwe voorgevel verbouwen van schuur tot handelsruimte en appartement afbraak bestaande achterbouw en vernieuwen vernieuwen van dak achtergevel vergroting van woning in veerlelaakdal gevelbekledg achterbouw verbouwing van een magazijn tot 3 appartementen te lier totaalrenovatie van een herenhuis te antwerpen totaalrenovatie van een woning te wijnegem woning verbouwen firma verbouwing van een woning te oudturnhout totaalrenovatie van een bestaande woning te boechout verbouwen van een woning te boechout totaalrenovatie van een woning te boechout renotie van De verkoopprijs van woning verbouwen het gelijkvloers in een woning te turnhout verbouwen van een ngezinswoning te turnhout bouwen van carport renovatiewerken in bestaande woning te oudturnhout woning in pellenberg verbouwen van woning tot kantoor te turnhout .

Het laatste nieuws over Woning verbouwen

woning verbouwen

Zoekveld zoeken home wie wat waar referenties van a tot z praktische informae troeven contact nieuwsbrieven links over ons daniel corten huidige projecten routebeschrijving daniel corten biografische gegevens geboren te kapellen op 2 september 1961 middelbaar onderwijs gevolgd aan het sintmichielscollege te brasschaat woning verbouwen zijn zeer gewaardeerd diploma burgerlijk ingenieur architect behaald aan de k.u.leuven in 1984 architectenstage op dienst gebouwen van het gemeentekrediet van Een extra woordje over woning verbouwen belgie thans dexia van november 1984 tot november 1986 tijdens mijn legerdienst werkte ik als stabiliteitsingenieur op de dienst der militaire bouw werken in leopoldsburg 4 kdr van april 1986 tot september 1987 van oktober 1987 tot juli 1988 projectleider bij een bouwfirma van augustus 1988 t december 2001 calculator bij twee bouwfirma s eigen praktijk sinds jul.

Skip to content arq home chronologisch 2012 woning swartel woning swartel verbouwen eengezinswoning herinrichten woning verbouwen vlug rendement woonkamerperiode2012 projecthet betreft de renovatie van een leefruimte van een woning welke aan de buitenzijde en op de verdieping reeds eerder werd verbouwd en uitgebreid door architectenstudio. De verbouwingswerken werden gefaseerd aangepakt. de 2de fase is de verbouwing van de leefruimte waarbij rekening wordt gehouden met de bestaande niveauverschillen van de reeds aanwezige zitput en een aantal bestaande kolommen aanwezig in de ruimte heb je interesse in woning verbouwen De opdrachtgever vroeg ons om in de leefruimte een bureauruimte te integreren woning verbouwen raming aanvragen Tevens werd de integratie gevraagd van een haard en de tv met muziekinstallatie. Het resultaat is een open ruimte waarin bureau zitruimte en eetruimte naadloos in elkaar overlopen en elk een eigen sfeer behouden. Er is gewerkt met sobere materialen en lichte kleuren om zoveel mogelijk licht lucht en ruimte te creren.typeinterieur wonencontact kjell swartel en an.

Woning verbouwen handelsverkeer

woning verbouwen

Welkom referenties totaalproject contact vacatures partners projecten lopende projecten nieuwbouw verbouwing openbare besturen aanbestedingen energiebewust bouwen bedrijfsgegevens wij steunen memsaada referenties dhr Wat beogen we met woning verbouwen En mevr. Verstuyft lotenhulle renovatie en omgevingswerken bestaande woning dhr woning verbouwen gratis levering En mevr. Marchant m. gent renovatie van stadswoning totaal aanneming tanghe de groote deinze renovatiewerken bestaande woning vermeulen deinze renovatiewerken bestaande woning peck cleve aarsele riolering en omgevingswerken de sloover deinze afbraak bestaande faade isoleren totaal aanneming bakkerij delice uitbreidingswerken ruwbouwkundig dhr. En mevr. Van hautem huyberechts bouwen van bergingen en carport lotenhulle totaal aanneming mevr. Schmidt eeklo bouwen van een woning totaal aanneming tot fase winddicht steurtewagen vandenberghe gottem bouwen van een hobbyruimte totaal aanneming dhr belangstelling in de prijs van woning verbouwen Schamp no.