Menu Sluiten

Modern Huis Bouwen


modern huis bouwen

Home bedrijfsprofiel uw huis onze realisaties huur container contacteer ons als familiebedrijf heeft de bouwonderneming deraes zich gespecialiseerd in het bouwen van eengezinswoningen villa s en appartementsgebouwen. Hiervoor gebruiken wij de modernste technieken en duurzame materialen. Wij zijn niet gebonden aan standaardplannen en bouwen volledig naar uw wensen. Gaande van de klassieke bouwstijl tot een ultra modern design. Als milieubewuste onderneming zorgen we ook voor de ophaling en recyclage van uw bouwafval met onze nieuwste container service modern huis bouwen leverancier Als bouwonderneming zijn we zowel actief in exclusieve villabouw woningbouw appartementen evenals in verbouwingen en dakwerken hieronder krijgt u een overzicht van een aantal door ons gerealiseerde projecten. Projecten ontworpen door de heer architect walter schaerlaken. Gelieve scripts en activex elementen toe te staan microsoft internet explorer om de foto s weer te geven. Ga eenvoudig met de muis op de kleine foto st.

Keukens badmeubelen dressings home het bedrijf collectie realisaties contact realisaties keukens badmeubels dressings ander maatwerk keukens badmeubilair en totaal inrichting en fantastische tweegezinswoning hier zal u cht onder de indruk geraken het totaalconcept van deze tweegezinswoning is misschien wel een referentiepunt voor bouwen in de toekomst. Ongelooflijk hoe het geheel ingericht werd met bijna geen enkel verlies aan ruimte Een beschouwing over modern huis bouwen Binnenmuren werden zoveel mogelijk vermeden de ruimtes worden gescheiden door maatwerk kasten waar mogelijk. Greeploze kasten strakke lijnen modern uitzicht modern huis bouwen met gegarandeerde rendementsstijging Dit alles in een warm aangekleed geheel. Perfecte combinaties. Wanneer de kinderen het ouderlijk huis verlaten is dit de ideale oplossing om opnieuw te bouwen aan de buitenkant lijkt de woning compact maar vanbinnen beschikken deze mensen aan een zee van ruimte en comfort. Ook hier weer bleek luma de perfecte partner voor de totaalinr.

Overzicht

modern huis bouwen

Home algemene bouwwerken nieuwbouw verbouwingen en renovatie elektriciteit sanitair centrale verwarming containerdienst sleutel op de deur fotogalerij contact kwaliteit heeft voorrang wij leggen de fundering voor het huis van uw dromen staat u op het punt om een huis te bouwen heeft u de plannen al klaarliggen neem dan zeker contact op met sds bouwwerken. Wij zullen u adviseren en bijstaan bij de bouw van uw droomhuis. Wij bouwen voor u de ruwbouw en leggen daarbij een solide fundering voor uw dromen. Op het eind van de werkzaamheden beschikt u over een prachtig wind en waterdicht huis en kunt u verderwerken aan uw avontuur naar een prachtige woonst. Heerlijk modern klassiek of countrystijl wij zorgen steeds voor een schitterend resultaat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft modern huis bouwen voor meer omzet Sds bouw.

Overslaan en naar de inhoud gaan woningen blavier sleutel op de deur woning bouwen woningen werkwijze contact nl fr zoekveld zoeken blog events info blavier vraag de gratis catalogus aan inspiratie woningen type alle halfopen en gesloten open stijl alle klassiek modern prijs alle minder dan . . Tot . . Tot . Meer dan . bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl bl pagina s volgende laatste blavier privacy policy woningen blavier n.v bekijk ook eens modern huis bouwen Oude molenstraat oudergem info at blavier dot be info blavier jobs huis bouwen info contact vraag je gratis catalogus ontdek onze kijkwoningen bezoek ons op de events batibouw concept and build by wunderkraut.

Overzicht

modern huis bouwen

Durabrik life menu woonprojecten bouwen op maat inspiratie over ons blog events contact mijn durabrik nl fr meer over ons blog events contact mijn durabrik nlfr blog persvoorstelling project scheldehof tweet het wordt een architecturaal pareltje dit betekent opwaardering van de omgeving. Het woonproject scheldehof in destelbergen belooft echt een architecturaal pareltje te worden. Met zon troeven kan dat toch niet anders op fiets of wandelafstand van gent centum n toch in een groene en rustige omgeving mobiliteitsvriendelijk … En dit zijn dan nog maar enkele troeven van dit nieuwbouwproject internet marketing Ook architecturaal laten we je zeker niet op je honger zitten … Zo kan je kiezen voor een huis met een plat dak en drie slaapkamers. Of voor een woning met hellend dak waaronder je een vierde slaapkamer bureau of hobbyruimte kan maken. Of wil je liever een appartement met of slaapkamers met een groot leeft.

ene