Menu Sluiten

Minimalistisch Bouwen


minimalistisch bouwen

Met piramideof schilddak vlcleukemans ga naar de inhoud hoofdmenu home nieuwbouw en stijlen pastorie authentiek modern minimalistisch met piramideof schilddak woning met eigen zaak met ronde vormen met inspringend dak driegevelwoningen bungalow villa lage energiewoning kangoeroewoning opbrengstwoning rijwoning projecten appartementsgebouwen appartement met handelszaak kantoren spaanse charme renovatie over ons contact nieuwbouw en stijlen modern modern met piramide of schilddak zeer uniek gelegen woning te overijse met een strakke eenvoudige belijning van vormen en met een ronde wand in ceder waarachter van kelder tot zolder de draaitrap schuilt minimalistisch bouwen zijn in trek In heffen bevindt zich deze moderne woning waarbij de maximale meter bouwdiepte werd benut. De hoofdbouw is van beneden tot boven doorlopend vi.

Contacteer ons vrijblijvend download hier onze brochure home historiek totaalprojecten foto s route openingsuren veranda v.d. Maand bedrijfsfilm referenties maart een grote strakke veranda die door enkele designtrucs toch lichtvoetig overkomt dt presenteren we u deze maand. Een knaap van mtr met slechts raamvakken voor en opzij maar door de japanse verdeling van de ramen compacter lijkt. Achteraan in het verandadak is een oplopende lichtstraat geconstrueerd wat ook binnenin een zeer speels effect creert minimalistisch bouwen grote maten Klimatisatie zoals gebruikelijk bij gesbo door de geintegreerde warmtepomp inverter in het plafond. Let ook even op de superstrakke dakrand met geintegreerde leds voor een sfeervol effect savonds. Februari na enkele strakke realisaties die we de laats.

Overzicht

minimalistisch bouwen

Huidig nummer voorgaande nummers nieuws abonnement adverteerders links contact tijdloos nr. Vanaf april verkrijgbaar bij uw krantenwinkel of grootwarenhuis gemex publishing bvba heilige geestweg b hallezoersel t f infogemexpublishing.be voorgaande nummers van tijdloos tijdloos nr. Lente met o.a. Volgende reportages uitgesproken tijdloos rijtjeshuis in damme chic geniet van de kleine dingen des levens monumentale boerderij verbouwd tot hip leefhuis oud en nieuw versmolten ingrijpende woonuitbreiding met oog voor detail italiaans genieten sfeervol tafelen in toscane tijdloos nr. Lente met o.a. Volgende reportages bloembinder menno kroon uitgegroeid tot groendesigner levenslust voor levensgenieters welkom in het brugse ommeland mauritius genieten van het paradijs trends in de badkamer van frisse douche tot warme weldaad tijdloos nr Het scala van minimalistisch bouwen Winter met o.a. Volgende reportages eindejaar in glas en zilver met kleurige accenten annie en holger van dauby hun passie voor authentieke interieurelementen home textiles stoffentrends in de kijker statige allure authen.

Uytterhoeven fotogalerij referenties contact strakke design villa te schilde deze jarenlange trouwe klanten besloten een moderne nieuwbouw villa te bouwen en werkten samen met hun architect een specifiek concept uit waarin een minimalistisch design vooropgesteld werd. Voor al hun maatmeubilair deden ze beroep op uytterhoeven. Onze opdracht was een aantal functionaliteiten aan het zicht te onttrekken. Hiervoor maakten we gebruik van onder andere schuifwanden guillotinekasten en blind ingewerkte binnendeuren in de kastenwanden. Voorbeelden hiervan zijn de tv in de leefruimte het toilet in de badkamer en de toegang tot de dressing internet marketing Om het karakter van de woning door te trekken in de keuken werd er geopteerd om de dampkap volledig weg te werken in het corian tablet en de gaskookpitten specifiek afzonderlijk in te bouwen. Het resultaat.

Bedrijven

minimalistisch bouwen

kleine dries industriezone diksmuide main menu home over ons wat doen we schrijnwerk interieur onze troeven realisaties interieur schrijnwerk vacature contact home over ons wat doen we schrijnwerk interieur onze troeven realisaties interieur schrijnwerk vacature contact schrijnwerk en interieur activiteiten waeles hout bouwbedrijf staat sinds voor kwaliteit duurzaamheid en perfecte afwerking. Door onze jarenlange ervaring in schrijnwerk en inrichtingen kunnen wij een totaaloplossing aanbieden voor uw project. Wij fabriceren alle schrijnwerk en meubilair op maat in eigen atelier van a tot z topmerken en de beste leveranciers wij houden een vinger aan de pols van de hout en bouwtrends. En innoveren in ontwerp technologieen en grondstoffen.

ene